תואר שני בפיזיקה

תואר שני בפיזיקה עם תיזה 86-401

למערכת שעות המעודכנת לשנת תשפ"ד - לחצ/י כאן (לאחר לחיצה על הקישור, יש לגלול לתחתית העמוד)

לרשימת הקורסים לשנת תשפ"ד -  לחצ/י כאן (לאחר לחיצה על הקישור, יש לגלול לתחתית העמוד)

לתוכנית הלימודים לשנת תשפ"ד - לחצ/י כאן

המחלקה לפיזיקה עוסקת באחד מהתחומים המרתקים והמאתגרים  הקיימים במדע - חקר היקום, תכונותיו ודרך פעולתו. הלימודים במחלקה מובילים להבנת חוקי הטבע ומקנים כלים המאפשרים לסטודנט להשתלב בתחומי המחקר ובענפי התעשייה והפיתוח, וכל זאת ברמה הגבוהה ביותר.

חברי הסגל והתלמידים לתארים מתקדמים מבצעים מחקרים מובילים בתחומי הפיסיקה השונים, כגון: אלקטרואופטיקה, על מוליכות, פיסיקת המצב המוצק, ביופיסיקה ועוד. תחומים אלו, העומדים בחזית המדע, מתבצעים במעבדות מתקדמות תוך שיתוף פעולה עם קבוצות מחקר מהמובילות בארץ ובעולם.

בוגרי המחלקה משתלבים בהצלחה באקדמיה כחוקרים באוניברסיטאות ובמכוני מחקר בארץ ובעולם . כמו כן, ניתן למצוא אותם בעמדות מפתח בתפקידי מחקר, פיתוח וניהול פרוייקטים,  במגוון רחב של תעשיות, כגון: תעשיית המיקרואלקטרוניקה, בחברות למכשור רפואי מתקדם וביוטכנולוגי, בחברות לאלקטרואופטיקה, במערכות צבאיות בכל מגוון הקשת, במערכות תעופה וחלל ובמערכות ביו-רפואיות ועוד.

לתוכנית הלימודים לשנת תשפ"א- לחצ/י כאן

לתוכנית הלימודים לשנת תשפ"ב- לחצ/י כאן