מדלית זהב באולימפיאדה לפיסיקה

המחלקה לפיסיקה גאה לבשר על שני הישגים יוצאי דופן של תלמידי המחלקה לפיסיקה: איל וולך - מדליית זהב פיסיקה וליאור הדסי - מדליית ארד במתמטיקה.

האולימפיאדה בפיסיקה (Ipho) , הינה האולימפיאדה הבינלאומית הגבוהה ביותר בפיסיקה והתקיימה השנה בליסבון, פורטוגל בהשתתפות נבחרות מכל רחבי העולם.
לראשונה, שני ישראלים זכו במדליית זהב. אחד מהם, איל וולך סטודנט לתואר שני בתוכנית המצטיינים של המחלקה בהנחיית פרופ' אפרת שמשוני. זאת בהמשך למדליית הארד אותה השיג איל באולימפיאדה האסייתית לפיסיקה לפני כחודש.

התחרות הבינלאומית במתמטיקה (IMO) נחשבת לתחרות המוכרת ביותר במתמטיקה בעולם. התחרות מהווה את  "אליפות העולם לנוער בפתרון בעיות מתמטיות"  והתקיימה השנה ברומניה, שני ישראלים זכו השנה במדליית הארד. אחד מהם, ליאור הדסי תלמיד התכנית הדו-ראשית במתמטיקה ובפיסיקה לתואר ראשון.

המחלקה מברכת את איל וליאור, מעריכה ומוקירה את ההשקעה וההתמדה לאורך שנים רבות, שיחד עם אהבת המקצוע וכשרון מיוחד הגיעו להישגים אלו.